Dagkrem fra Filorga

Overlegent multi-korrigerende anti-aging krem som jobber med rynker, gir fasthet og glød for forbedret hudkvalitet.

En revitaliserende krem med høy konsentrasjon av NCEF for en multi-korrigerende effekt, forsterket foryngende virkning og fornyet hudkvalitet. Minsker fine linjer og rynker samt gir huden ny glød og fasthet. Inneholder også en kombinasjon av utprøvde ingredienser som motvirker aldringstegn for en forsterket effekt. Kremen har en ultra-komfortabel tekstur som er beriket med fuktighetsgivende sheasmør for ekstra næring og komfort.

- Minsker fine linjer & rynker
- Gir fasthet
- Huden får ny glød
- Nærende og reparerende

NCEF: Et polyrevitaliserende kompleks for forbedret hudkvalitet med en konsentrasjon tilsvarende en injiserbar anti-aging NCEF behandling. Gir en komplett anti-aging effekt på rynker, fasthet, hudtone, porer, fukt. Inneholder utprøvde, aktive ingredienser i kampen mot aldring [hyaluronsyre + kollagen + vitaminene A, H og E] som sammen med boostere virker utglattende på rynker og hudtekstur, gir fastere hud samt øker hudens volum og glød. Sheasmør gir en intensiv næring og virker reparerende på huden.

Skjønnhetstips!
Forlenger resultatet etter en estetisk anti-aging NCEF behandling. Bruk gjerne MAT på dagen og kremen på kvelden.

Påfør hver dag, morgen og/eller kveld, på hele ansiktet. Kombiner med Filorgas essens og serum for et fullstendig regenererende program.

Artikkelnummer: 1508092

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale