EN FANT Vinterdress

Black Week 20%
Akkurat nå får du 20% rabatt på denne varen. Rabatten trekkes fra i kassen. Gjelder varer merket med BLACK WEEK 20%.
Grip sjansen! Tilbudet gjelder bare frem til torsdag 26.11. eller så langt lageret rekker.

Happy Shopping //ellos

1 499 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 146,00 NOK/mnd

1 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: 20-51 ash rose

Parkdresser fra EN FANT

Vinterdress fra En Fant som er vann- og vindtett samtidig som den har god pustefunksjon. Varmt vattert med 3m Thinsulate®. Slitesterkt ytterstoff med et trykt, glitrende mønster, og volangkant foran og rundt over skuldrene. Mykt og varmt teddyfôr, med glatt vevd fôr i ermene og benkantene. Alle sømmer er teipede for å forhindre at fukt trenger gjennom. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 8000 g/m2/24h.
Avtagbar, teddyfôret hette. Glidelås med hakebeskyttelse. Ermekantene har regulerbar vidde og vrangbord. Elastikk i midjen bak for beste passform. To lommer med glidelås. Elastiske benkanter med justerbar vidde og elastisk snølås. Avtagbare, justerbare fotstropper i gummi. Reflekspassepoiler langs bena.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyamid
  • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1617082-01-86

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer