EN FANT Dress Horizon Wholesuit

Cyber Monday 25%
Akkurat nå får du 25% rabatt på denne varen. Bruk kode CYBERMONDAY25 i kassen. Gjelder varer merket med CYBER MONDAY 25%.
Grip sjansen! Tilbudet gjelder kun i dag og så langt lageret rekker.

Happy Shopping //ellos

1 299 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 127,00 NOK/mnd

Dress Horizon Wholesuit 98 Dress Horizon Wholesuit

1 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: Cordovan

Parkdresser fra EN FANT

Horizon Wholesuit fra En Fant er en vattert dress som er helt vanntett med god pusteevne. Slitesterkt yttermateriale med volangkant rundt skuldrene. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 8000 g/m2/24h. Fôr i myk teddy og glatt, vevd fôr i ermene. Avtagbar, teddyfôret hette med strikk i forkanten. Glidelås som går ned på det ene benet. Ermekantene har regulerbar vidde og vrangbord med tommelhull. Benkanter med regulerbar vidde, elastisk snølås og avtagbare, justerbare fotstropper som er ekstra sterke. Reflekskanter langs sidene.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyamid

Artikkelnummer: 1617106-01-98

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer