Glattvevde tepper fra Ellos

Mykt teppe med fin glans, produsert av Tencel. Teppet finnes i to størrelser, 140x200 cm og 170x240 cm.
India har lang erfaring med håndvevde, vakre tepper. Teppene våre er håndvevde av dyktige indiske teppevevere med lang erfaring og ekspertise innen veveteknikken.

Vedlikehold av viskosetepper og øvrig informasjon:
Støvsug teppet regelmessig uten børste
Unngå bruk av vann til flekkfjerning, da materialet ikke tåler det så godt. Bruk i stedet et tilpasset flekkfjerningsmiddel.
Nye tepper kan loe, noe som skyldes at fibrer fra klippingen har trengt ned i luven og kommer opp til overflaten. Dette kan støvsuges vekk (ikke forsøk å støvsug vekk alt på en gang, men la prosessen ta tiden den trenger for å redusere slitasjen).
Ettersom teppet er sammenrullet under transport, kan det forekommer linjer og bretter når teppet rulles ut. Disse vil gradvis forsvinne ved normal bruk og støvsuging. Det kan også ta et par dager før kantene på teppet legger seg mot gulvet.

For økt sikkerhet og komfort bør du bruke en antisklimatte som holder teppet på plass. Antisklimatten finnes i flere ulike størrelser.

Teppet består av Tencel®, et fornybart materiale hvor produksjonsprosessen skjer i et lukket system der alle ressurser gjenvinnes og brukes på nytt. Tencel® produseres av tresorter fra bærekraftige skogsplantasjer. Den har lavere miljøpåvirkning, og krever mindre mengder vann enn bomull.

  • Ytterstoff: 100% Lyocell
  • Vaske: Kan ikke vaskes

Artikkelnummer: 1507055-01-36

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer