Parkdresser fra Ellos Kids

Vattert dress som ble kåret til Bästa Budgetoverall i Bäst-i-Tests 2018-års brukertest. Vind- og vannavvisende ytterstoff med forsterkninger på knærne og bak. WP 5000 etter tre vasker. Alle sømmer er tapede og vanntette. Avtagbar hette med brem og innfelt strikk i forkanten. Hetten er justerbar med borrelås på kronen for beste passform. Myk, børstet polyester på innsiden av krage og hals. Dressen lukkes med glidelås som har beskyttelse ved halsen og vindstolpe over glidelåsen med borrelåslukking. En trykknapp øverst. Regulerbar vidde med borrelås i ermekantene. Skjult trikot i ermekantene. Regulerbar midjevidde med innvendig knappestrikk. To lommer nederst, en brystlomme og en lomme på venstre erme, alle med glidelås. Snølås i benkantene. Regulerbar vidde i benkantene med borrelåsspensler. Elastiske, avtagbare fotstropper. Refleksdetaljer rundt og på hetten.

Dressen ble kåret til Bästa Budgetoverall i Bäst-i-Tests 2018-års brukertest. Dressene har kjørt pulk, sittet i sølepytter og klatret i trær. De har blitt skitnet til, vasket og brukt daglig gjennom vinteren. Hver modell har blitt testet i minst tre eksemplarer og barna som har brukt dressene har vært mellom ett og ni år gamle. Dressene har vært brukt i alle vinterens værforhold, både ved minusgrader og snø og slaps og sølevær.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Trikot
  • Passform: Regular

Artikkelnummer: 7004142-03-110

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer