Stoler fra Ellos Home

Stol i med trekk i fløyel som har knappeinndrag i ryggen. Stamme av gjenvunnet kryssfiner og fyll av polyeterskum. Ben i pulverlakkert metall. Mål: Bredde 59 cm, høyde 82 cm, dybde 67 cm. Sittehøyde 46 cm, sittedybde 50 cm, sittebredde 45 cm. Høyde på armlene fra gulvet: 61-64 cm. Maks. belastning 120 kg. Enkel montering (skru kun på bena ved levering).

Vil du se nærmere på et stoff og kjenne på kvaliteten? Send oss en e-post på customerservice@ellos.no eller ring 66 99 75 00 for å bestille gratis stoffprøve! Oppgi artikkelnummeret du finner nederst i denne beskrivelsen.

Vedlikeholdsråd av fløyel:
Fløyel er et mykt stoff som er enkelt å rengjøre og holde pent. Støvsug møbelet og bruk et støvsugermunnstykke med myk bust. En annen måte er å bruke en selvklebende roller eller en myk klesbørste. Husk å børste og støvsuge i luggens retning, bevegelsen skal altså ikke gå mothårs. Merker og avtrykk kan du fjerne ved å bruke damp, enten fra et dampstrykejern eller en steamer.
Søler du på møbelet, fukt flekken utenfra og inn. Bruk en klut eller et håndkle, og dytt forsiktig uten å legge for mye trykk på flekken. Er væsken fet, bruk et egnet flekkfjerningsmiddel (test først på et mindre synlig sted).

  • Dybde: 67 cm
  • Bredde: 59 cm

Artikkelnummer: 1573390-01-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

  • Karakter 5 av 5

    Veldig god å sitte i!

    Ser enda bedre ut i ekte. Vi kjøpte disse før ca 1 mnd.siden. Meget komfortabel sittedybd…

    Jeannine — 2020-03-09