Sofaer fra Ellos Home

4-seter sofa i fløyel. Stor, litt dyp modell med hel sittepute og 4 løse ryggputer med fyll av fjær og fiber. Avtagbart trekk på sitte- og ryggputer. For øvrig fast trekk. Ben av tre. Totale mål: Høyde 88 cm, bredde 244 cm, dybde 100 cm. Sittehøyde ca. 46 cm, sittedybde 56 cm, sittebredde 222 cm. Benas høyde 7 cm. Høyde fra gulv til armlene 68 cm. Leveres montert, kun bena skrus på ved levering.
Bakside og stamme: Massiv furu og kryssfiner. Strikkbånd. Fyll av skum og polyestervatt. Martindale > 40 000.
Armlene: Massiv furu og kryssfiner. Skumfyll.
Sittepute: Skum, løst fiber + fjær.
Ryggpute: Løst fiber + fjær.

Vil du se nærmere på et stoff og kjenne på kvaliteten? Send oss en e-post på customerservice@ellos.no eller ring 66 99 75 00 for å bestille gratis stoffprøve! Oppgi artikkelnummeret du ser nederst i denne beskrivelsen.

Vedlikeholdsråd av fløyel:
Fløyel er et mykt stoff som er enkelt å rengjøre og holde pent. Støvsug møbelet og bruk et støvsugermunnstykke med myk bust. En annen måte er å bruke en selvklebende roller eller en myk klesbørste. Husk å børste og støvsuge i luggens retning, bevegelsen skal altså ikke gå mothårs.
Merker og avtrykk kan du fjerne ved å bruke damp, enten fra et dampstrykejern eller en steamer.
Søler du på møbelet, fukt flekken utenfra og inn. Bruk en klut eller et håndkle, og dytt forsiktig uten å legge for mye trykk på flekken. Er væsken fet, bruk et egnet flekkfjerningsmiddel (test først på et mindre synlig sted).

  • Dybde: 100 cm
  • Høyde: 88 cm
  • Sittedybde: 56 cm
  • Sittehøyde: 46 cm
  • Bredde: 244 cm

Artikkelnummer: 1536895-03-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale