Sofaer fra Ellos Home

3-seter sofa i klassisk design med fast sitte- og ryggpute. Stamme i massiv furu og med ben i metall. Fyll av polyeter. Nozagfjæring. Trekk i fløyel av polyester med dekorativ snurp på rygg og sete. Martindale > 25 000. Trekket er ikke avtagbart. Frihøyde under møbelet 17 cm. Montert.

Vedlikeholdsråd av fløyel:
Fløyel er et mykt stoff som er enkelt å rengjøre og holde pent. Støvsug møbelet og bruk et støvsugermunnstykke med myk bust. En annen måte er å bruke en selvklebende roller eller en myk klesbørste. Husk å børste og støvsuge i luggens retning, bevegelsen skal altså ikke gå mothårs.
Merker og avtrykk kan du fjerne ved å bruke damp, enten fra et dampstrykejern eller en steamer.
Søler du på møbelet, fukt flekken utenfra og inn. Bruk en klut eller et håndkle, og dytt forsiktig uten å legge for mye trykk på flekken. Er væsken fet, bruk et egnet flekkfjerningsmiddel (test først på et mindre synlig sted).

Vil du se nærmere på et stoff og kjenne på kvaliteten? Send oss en e-post på customerservice@ellos.no eller ring 66 99 75 00 for å bestille gratis stoffprøve! Oppgi artikkelnummeret du finner nederst i denne beskrivelsen.

  • Dybde: 83 cm
  • Høyde: 80 cm
  • Sittedybde: 58 cm
  • Sittehøyde: 45 cm
  • Bredde: 206 cm
  • antall sitteplatser: 3

Artikkelnummer: 1637438-01-2

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale