Ellos Home Sengesett Lamis i bomullssateng, 2 eller 3 deler

NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Sengesett Lamis i bomullssateng, 2 eller 3 deler

Utsolgt,  levering 2-6 hverdager – Farge: Nuderosa/ljusrosa

Sengesett fra Ellos Home

Sengesett i bomullssateng med myk overflate. Trådtetthet 300 tc. Både dynetrekk og putevar er dobbeltsidig/vendbart med en lys og en mørk nyanse. Dynetrekket har trykknapper i nederkanten. Ingen håndhull. Doble jeanssømmer rundt både dynetrekk og putevar. Leveres i stoffpose av samme kvalitet med snor og påsydd etikett.
2-delt sett: 1 dynetrekk 150x200 cm og 1 putevar 50x60 cm + 3 cm vinge rundt.
3-delt sett: 1 dynetrekk 240x220 cm og 2 putevar 50x60 cm + 3 cm vinge rundt.

Av bomullssateng i vasket kvalitet som gir en silkematt, lett glans og en myk, glatt følelse. Stoffet føles svalt og behagelig mot huden, og er både smidig og lettstelt.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsavlingene globalt. BCI er en global ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking. BCI arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusering i bruk av plantevernmidler, samtidig som bomullsavlingene øker. BCI tilfører forbedrede sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår for bomullsbøndene. Takk for at du, sammen med Ellos, støtter ansvarlig dyrket bomull!

Øko-Tex-sertifisert 12.HIN.13300 produkt. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.

  • Utførelse: Sateng
  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1538276-03-20

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer