Sengesett fra Ellos Home

Sengesett i luftig krepp med vevde, duse striper og vevd strukturmønster. Av økologisk bomull. Trådtetthet 150 TC. Dynetrekket har dobbel jeanssøm rundt og trykknapper i nederkanten. Ingen håndhull. Putevaret har 1 cm vinge og dobbel jeanssøm rundt. Str. dynetrekk 150x210 cm og putevar 50x60 cm. Leveres i en stoffpose i samme kvalitet med snøring. Posen kan gjenbrukes.

Dette sengesettet er stykkfarget, noe som betyr at hver artikkel er farget og vasket separat. Det fører til at stoffet blir mykere, og at hvert putevar også får en unik nyanse.

Produktet er GOTS-sertifisert, noe som betyr at det består av økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning enn konvensjonelle materialer.
Lisensnummer: 1629

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 2011PK0073 AITEX

  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1592376-02-79

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale