Sengesett fra Ellos Home

Sengesett av satengvevd lyocell i vasket kvalitet. Trådtetthet 300 tc. Både dynetrekk og putevar har 6 cm vinge rundt. Dynetrekket har trykknapper i nederkanten. Ingen håndhull.
Settet leveres i en stoffpose av samme kvalitet som kan gjenbrukes.
Lyocell er et mykt og slitesterkt materiale som puster og gir en sval, herlig følelse. Materialet er mer hurtigtørkende, skrukkeherdig og fargebestandig enn bomull.

2-delt sett: 1 dynetrekk 150x210 cm og 1 putevar 50x60 cm
3-delt sett: 1 dynetrekk 220x220 cm og 2 putevar 50x60 cm

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Utførelse: Sateng
  • Ytterstoff: 100% Lyocell
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1652888-03-20

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale