Sengesett fra Ellos Home

Sengesett i vasket sateng av økologisk bomull med myk overflate. Trådtetthet 300 tc. Dynetrekk med trykknapper i nederkanten og dobbel hullsøm 4,5 cm fra nederkanten. Ingen håndhull. Putevar med 4,5 cm vinge og dobbel hullsøm rundt. Leveres i stoffpose av samme kvalitet med snøring og påsydd etikett.
2-delt sett: 1 dynetrekk 150x200 cm og 1 putevar 50x60 cm + 4,5 cm vinge rundt.
3-delt sett: 1 dynetrekk 240x220 cm og 2 putevar 50x60 cm + 4,5 cm vinge rundt.

Av bomullssateng i vasket kvalitet som gir en silkematt, lett glans og en myk, glatt følelse. Stoffet føles svalt og komfortabelt mot huden, og er både smidig og lettstelt.

Produktet er GOTS-sertifisert, noe som betyr at det inneholder økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning enn vanlige materialer.
Lisensnummer & testinstitutt: GCL-300218 GCL

Produktet er sertifisert iht. MADE IN GREEN by OEKO-TEX®, en sporbar merking som bekrefter at det er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø. Dette gjøres gjennom sertifisering i samsvar med STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dessuten garanterer MADE IN GREEN by OEKO-TEX®-merkingen at produktet er fremstilt med bærekraftige prosesser under sosialt ansvarlige arbeidsforhold. Produksjonskjeden kan spores via en unik QR-kode på etiketten.
Lisensnummer & testinstitutt: 2011PK0073 AITEX

  • Utførelse: Sateng
  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1631975-03-79

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale