Sengesett fra Ellos Home

Sengesett av fransk lin i herlig, vasket kvalitet med trykt mønster. Dynetrekket har trykknapper i nederkanten. Ingen håndhull. Str dynetrekk 150x200 cm og putevar 50x60 cm + 5 cm vinge på kortsidene.

Disse linproduktene er produsert av fineste fransk lin som gjør dem lettstelte og lette å nyte i mange år framover. De er allerede vasket for å bli enda mykere og herligere mot huden.
Lin er et klassisk, vakkert materiale som er både herlig å sove i og pent å se på. Lin har også de gode egenskapene både å absorbere fukt og transportere bort kroppsvarme. Det gjør at du alltid får en sval og myk følelse. For å beholde best mulig sovekomfort anbefaler vi at du vasker produktet på 60° og tørketromler på middels høy varme til det er skaptørt. Brett deretter på langs, og rull sammen for å beholde formen og unngå brettekanter.

European Flax-sertifisert lin innebærer at produktet består av lin av høy kvalitet dyrket med hensyn til miljøet og med sporbarhet i hele produksjonsprosessen fra plante til fiber.
Når du får varen din vil du også få informasjon om linets opprinnelse, hvor det er dyrket og dyrkerens navn.

Øko-Tex-sertifisert 6469CIT produkt. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.

  • Ytterstoff: 100% Lin
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1534918-01-20

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale