Ellos Home Sengekappe Sol, 60 cm

Produktet inngår i en eksklusiv sengetøykolleksjon designet av Marie Olsson Nylander sammen med oss på Ellos. ”Det du har nærmest kroppen snakker ubevisst til sansene dine. Skjem bort deg selv hver dag – sov mykt og vakkert.” – Marie Olsson Nylander.

550 NOK 1 099 NOK −50%

Delbetal fra 54,00 NOK/mnd

levering 2-6 hverdager – Farge: Patchwork-mønster

Sengekapper fra Ellos Home

Sengekappe i økologisk bomull. Nedhenget er i 4-lags musselin med trykt mønster, trådtetthet 250TC. Overflate i glatt bomull, trådtetthet 144TC. Lukkede hjørner.
Musselin er et supermykt, luftig stoff med lett tekstur.
Sengekappen leveres i en stoffveske som kan gjenbrukes som f.eks. gympose eller shoppingnett. Vesken er i samme kvalitet som produktet, og har to bærehåndtak. Str 40x50 cm.
Produktet inngår i Marie Olsson Nylanders eksklusive Ellos-kolleksjon.

Produktet er GOTS-sertifisert, noe som betyr at det inneholder økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning enn vanlige materialer.
Lisensnummer & testinstitutt: CU 847472 Control Union Certifications

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1665600-01-08

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale