Putevar fra Ellos Home

Putevar i vintagevasket lin med dekorative sømmer i kontrastfarger og garnfargede striper. Fargene matcher med vårt komplette sengetøyprogram Candice. Str 50x60 cm. Putevaret finnes også i str 50x90 cm, dersom du vil re opp med en lenger hotellpute.

Dette linproduktet er produsert av fineste fransk lin som gjør det lettstelt og lett å nyte i mange år framover. Det er allerede vasket for å bli enda mykere og deiligere mot huden.
Lin er et klassisk, vakkert materiale som er både behagelig å sove i og pent å se på. Lin har også de gode egenskapene til å både absorbere fukt og transportere bort kroppsvarme. Det gjør at du alltid får en sval og myk følelse.

For å beholde best mulig sovekomfort anbefaler vi at du vasker produktet på 60° og tørketromler på middels høy varme til det er skaptørt. Brett det deretter sammen på langs, og rull det sammen for å beholde formen og unngå legg.

European Flax-sertifisert lin innebærer at produktet består av lin i høy kvalitet dyrket med hensyn til miljøet og med sporbarhet i hele produksjonsprosessen fra plante til fiber.

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Ytterstoff: 100% Lin
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1061404-15-05

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

  • Karakter 5 av 5

    super fine putetrekk

    nydelige putetrekk i deilig vasket lin, veldig fine og duse farger, kjempefornøyd

    Nine67 — 2020-09-05