Leggbåndslengder fra Ellos Home

Leggbåndslengder i bomull med struktur og trykt mønster. Disse leggbåndslengdene har kombibånd som gir deg flere løsninger og muligheter til å henge dem på ulike måter. Du kan enten henge dem rett på en gardinstang eller bruke ringer og nålkroker eller fingerkroker. Leggbåndslengdene passer også fint å bruke med en gardinskinne. Snoren i rynkebåndet gjør at du lett kan skape jevne, fine folder.
Bredde 140 cm. Tre lengder 220, 250 og 300 cm.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsavlingene globalt. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking. BCI arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusering i bruk av plantevernmidler, samtidig som bomullsavlingene øker. BCI tilfører forbedrede sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår for bomullsbøndene. Takk for at du, sammen med Ellos, støtter ansvarlig dyrket bomull.

Øko-Tex-sertifisert 10.HIN.76487, noe som betyr at produktet er testet og oppfyller Øko-Tex' krav for å ikke forårsake noen allergiske reaksjoner eller andre helseproblemer. Ingen helsefarlige kjemikalier forekommer i produktet.

  • Utførelse: Vevd
  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1521244-01-220

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer