Leggbåndslengder fra Ellos Home

To leggbåndslengder i myk, smidig bomullssateng med matt overflate og trykt mønster. Med kombibånd som gjør at du enten kan henge gardinene rett på en gardinstang gjennom stroppene på baksiden eller bruke rynkebåndskroker, nålkroker eller fingerkroker. Snoren i rynkebåndet gjør at du lett kan skape jevne, fine folder. Bredde 145 cm. Tre lengder: 220, 250 og 300 cm.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsavlingene globalt. BCI er en global ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking. BCI arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusering i bruk av plantevernmidler, samtidig som bomullsavlingene øker. BCI tilfører forbedrede sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår for bomullsbøndene. Takk for at du, sammen med Ellos, støtter ansvarlig dyrket bomull!

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 08-4341 SHIRLEY

  • Utførelse: Sateng
  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1535617-01-220

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer