Laken fra Ellos Home

Konvoluttlaken i percale av økologisk, kjemmet bomull. Det er Easy Care-behandlet, noe som gir en ekstra sval og krisp følelse og i tillegg gjør lakenet mer lettstelt. Konvoluttlakenet er formsydd, omslutter overmadrassen og ligger på plass. Det fås i flere forskjellige størrelser. Passer overmadrasser opptil ca. 10 cm tykkelse. Trådtetthet 200 tc.

Produktet er GOTS-sertifisert, noe som betyr at det består av økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning enn konvensjonelle materialer.
Lisensnummer & testinstitutt: 1629 LETIS

Produktet er sertifisert iht. MADE IN GREEN by OEKO-TEX®, en sporbar merking som bekrefter at det er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø. Dette gjøres gjennom sertifisering i samsvar med STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dessuten garanterer MADE IN GREEN by OEKO-TEX®-merkingen at produktet er fremstilt med bærekraftige prosesser under sosialt ansvarlige arbeidsforhold. Produksjonskjeden kan spores via en unik QR-kode på etiketten.
Lisensnummer & testinstitutt: 2011PK0073 AITEX

 • Utførelse: Percale
 • Ytterstoff: 100% Bomull
 • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1609985-01-36

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 2 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 1.5 av 5

 • Karakter 1 av 5

  Kjennes billig ut

  Kjøpte dette for noen uker siden. Kjennes kaldt, billig og veldig glatt ut. Ikke verdt prisen…

  Siljelundsss — 2021-05-18

 • Karakter 2 av 5

  Stikker og klør

  Jeg kjøpte dette for en knapp måned sida for å ha et ekstra deilig kvalitetslaken, men jeg er i…

  Caroline L — 2021-05-05