Leggbåndslengder fra Ellos Home

En gardinlengde med multibånd i sateng av gjenvunnet polyester med myk vask og lett glans. Multibåndet gjør at du enten kan henge gardinene rett på en gardinstang gjennom de skjulte hempene eller bruke ringer, nålkroker eller fingerkroker. Snoren i rynkebåndet gjør at du lett kan skape jevne, fine folder. Str. 270x300 cm.

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 13.HCN.35063 HOHENSTEIN HTTI

Produktet er GRS-sertifisert. Dette betyr at det inneholder sporbart, gjenvunnet materiale, og oppfyller GRS’ miljømessige og sosiale krav til ansvarlig produksjon gjennom hele fremstillingsprosessen. Samtidig får gamle ressurser nytt liv istedenfor å bruke nye.
Lisensnummer: TO0404

 • Materiale: 100% Polyester
 • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1640954-03-300

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Match med

 • Ellos Home - Stol Astrid

  Ellos Home Stol Astrid

  3 299 NOK
 • Hasta - Nålkrok 10-pk

  Hasta Nålkrok 10-pk

  33 NOK
 • Ellos - Teppe Alma

  Ellos Teppe Alma

  719 NOK 1 199 NOK −40%

  Flere farger

 • Hasta - Alex gardinskinne 200 cm

  Hasta Alex gardinskinne 200 cm

  349 NOK
 • Ellos Home - Vase Linn, høyde 41 cm

  Ellos Home Vase Linn, høyde 41 cm

  419 NOK 699 NOK −40%
 • Ellos Home - Spisebord Callo 90x160 cm

  Ellos Home Spisebord Callo 90x160 cm

  5 199 NOK
 • ERNST - Mugge/Vase Ø 12 cm, h 19 cm

  ERNST Mugge/Vase Ø 12 cm, h 19 cm

  399 NOK
 • ERNST - Skål i steintøy, liten

  ERNST Skål i steintøy, liten

  229 NOK

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?