Dagsenger fra Ellos Home

Dagseng i moderne stil med fast trekk i fløyel med stripestruktur. Avtagbar pølle med avtagbart trekk. Sittedel av kryssfiner med pocketfjæring og fyll av polyestervatt/skum. Ben av metall. Totale mål: høyde 43 cm, bredde 80 cm, lengde 180 cm. Sittehøyde 45,5 cm. Bena høyde 25 cm. Leveres montert, kun bena skrus på ved levering.

Vil du se nærmere på et stoff og kjenne på kvaliteten? Send oss en e-post på customerservice@ellos.no eller ring 66 99 75 00 for å bestille gratis stoffprøve! Oppgi artikkelnummeret du ser nederst i denne beskrivelsen.

Vedlikeholdsråd av fløyel:
Fløyel er et mykt stoff som er enkelt å rengjøre og holde pent. Støvsug møbelet og bruk et støvsugermunnstykke med myk bust. En annen måte er å bruke en selvklebende roller eller en myk klesbørste. Husk å børste og støvsuge i luggens retning, bevegelsen skal altså ikke gå mothårs.
Merker og avtrykk kan du fjerne ved å bruke damp, enten fra et dampstrykejern eller en steamer.
Søler du på møbelet, fukt flekken utenfra og inn. Bruk en klut eller et håndkle, og dytt forsiktig uten å legge for mye trykk på flekken. Er væsken fet, bruk et egnet flekkfjerningsmiddel (test først på et mindre synlig sted).

  • Høyde: 43 cm
  • Lengde: 180 cm
  • Sittehøyde: 45.5 cm
  • Bredde: 80 cm

Artikkelnummer: 1536897-02-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale