Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 38

Badedrakter fra Ellos Collection

Badedrakt med formpressede, lett vatterte cuper med drapering. Rynkede sider gir fin draperingseffekt over magen. Avtagbare og justerbare skulderbånd. Formende powermesh foran og trikotfôret bak.

Produktet består av REPREVE®-Nylon som er framstilt av gjenvunnet overskuddsmateriale som stoff, garn og tepperester. Ved framstilling av REPREVE®-Nylon brukes det mindre vann, energi og kjemikalier enn ved framstilling av vanlig polyester, som lages av fossile råvarer som olje. Dette fører til reduserte utslipp av klimagasser og mindre avfall. REPREVE® er markedsledende innen framstilling av gjenvunnet polyester og polyamid.

 • Fôr: 90% Polyamid
 • Ytterstoff: 80% Polyamid, 20% Elastan
 • Vaske: Håndvask

Artikkelnummer: 7012480-08-38

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Vis 3 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 3.5 av 5

 • Karakter 2 av 5

  Flott men ikke helt...

  Jeg syntes badedrakten var generelt okay, men det var laget av litt for "tungt stoff" s…

  Lady North — 2022-05-04

 • Karakter 4 av 5

  Fin badedrakt

  Nydelig mønster og godt stoff på badedrakten. Synes den er noe liten i størrelsen. Kunne vært noe…

  SiljeA — 2021-06-08

 • Karakter 5 av 5

  Kjempegod og fin badedrakt

  Dette var en veldig god og også fin badedrakt.Sitter godt på og er stødig. Holder s…

  anderstos4 — 2021-05-31