Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 34/36

Ellos Collection Bluse Bea

Elin Lannsjö – stylist, interiørblogger og skribent – har designet en kolleksjon eksklusivt for Ellos. «70-tallets individualisme og at vi stadig oftere begynte å uttrykke vår personlighet gjennom mote – det er noe jeg ønsker å fange i min design.» – Elin.

419 NOK 599 NOK −30%

1 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: Hvit

Bluser fra Ellos Collection

Bluse i vid, utsvingt modell med vakkert hullbroderi øverst foran og diagonalt hullmønster ved ermehullene både bak og foran. Lange ballongermer med bred vaffelsøm i ermekantene. Rund hals med smal, foldet kant og dyp splitt med kledde knapper i nakken. Dekorativt, V-formet bærestykke med rynket søm. Lengde ca. 65 cm i str 34/36.

Plagget inngår i Elin Lannsjös eksklusive Ellos-kolleksjon.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper dette produktet støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

  • Utførelse: Vevd
  • Passform: Relaxed
  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7013743-02-3436

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale