Støvsugere fra Electrolux

SmartMode-teknologi. Automatisk effektregulering mellom gulv og teppe.

Kraftig og intelligent støvsuging som aldri før. Den avanserte SmartMode-teknologien gjenkjenner underlaget og justerer automatisk sugeeffekten for å gli fra gulv til teppe med optimalt resultat. PureSound-system. Unikt stille på alle gulv, så lavt som 57 dB. Opplev stille og behagelig rengjøring med PureSound-system.

Den innovative kombinasjonen av motoren, det tette systemet og designen på munnstykket gjør støvsugingen stille på alle gulvtyper. Støvsug når du vil uten å forstyrre folk rundt deg.

OneGo Power Clean-munnstykket gir enestående støvopptak på alle gulvtyper. Den helt nye designen på OneGo Power Clean-munnstykket muliggjør en overlegen oppsamling av både store og små partikler uansett gulvtype. Utformet for å rengjøre gulv i en jevn bevegelse.

75% gjenvunnet. 100% bærekraftig. Vi har en bevisst strategi for planeten vår, og har skapt en støvsuger av 75% gjenvunnet materiale. Uten å gå på bekostning med kvaliteten er PURE D8.2 det bærekraftige valget.

Flyttes enkelt med balansert bærehåndtak
Støvsugeren er enkel og smidig å løfte og bære med et spesialformet bærehåndtak. Det er plassert på midten slik at vekten er jevnt fordelt. Konstruert for balansert løfting.

- Ledningsvinde
- Skyllbart hygienefilter E12
- Manuell effektregulering
- S-bag® Anti-Odour: Støvsuger med s-bag® støvsugerpose
- Støvposeindikator

Rekkevidde - m 12
Ledningslengde - (ca.) 9 m
Lydeffektnivå - dB 57
Watt Maks - 600/500
Bredde - 300 mm
Høyde - 238 mm
Dybde - 442 mm
Vekt - 6,82 kg

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1635887

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale