Parkdresser fra Didriksons

Vinterdress Björnen Kids Coverall 3 fra Didriksons er en vinterdress i et vindtett og vanntett materiale med tapede sømmer, perfekt for kalde høst- og vinterdager. Materialet puster, har PFC-fri vannavvisning og synlige reflekser i alle retninger. Forsterket stoff på utsatte områder.
Justerbar, avtagbar hette med avtagbar fuskepelskant. Høy krage med lukking. Lukkes med glidelås som har beskyttelse ved haken. Børstet, myk polyester på innsiden av kragen ved haken. Beskyttende vindstolpe over glidelåsen med borrelåslukking. Dressen har to romslige lommer foran med trykknapper samt en mindre på brystet med glidelås. Elastisk vrangbord i ermekantene med tommelhull. Midje, erme- og benkanter kan justeres for bedre passform. Elastiske benkanter med antigli. For å feste benkantene er det plassert antigli-bånd på innsiden av kanten. Avtagbare og justerbare elastiske fotstropper.
Plagget er konstruert slik at størrelsen kan økes ved behov, såkalt Extend size. Det er sømmer på innsiden av plagget som kan sprettes bort. Når dette er gjort tilsvarer økningen en størrelse. Med denne funksjonen kan plagget vokse med barnet.
Alle Didriksons produkter merket med STORMsystem er spesielt utviklet for røft vær, for å beskytte deg og holde deg varm og tørr uansett værforhold.

  • Funksjon: Varmfôret, Vanntett
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyamid

Artikkelnummer: 1553109-01-80

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer