Parkas fra Didriksons

Tekla Wns Parka fra Didriksons er en vattert parkas i feminin modell med klassisk passform. Produsert i en polyester- og bomullsblanding som føles lett, og overflaten er matt. Parkasen er 100% vind- og vanntett med teipede sømmer og vattert av 75% gjenvunnet polyester. Vannsøyle 10 000 mm. Pusteevne 7000 g/m2/24h.
Fast, justerbar hette med avtagbar fuskepelskant. Høy krage. Parkasen lukkes med toveisglidelås og en beskyttende vindstolpe med trykknapper. To innstikklommer med mykt, børstet fôr og fire lommer med lommeklaff som kan knappes. Innerlomme med knapp og en napoleonlomme med glidelås under vindstolpen med glidelås. Innvendig snøring med stoppere i midjen og nederkanten. Regulerbar vidde i ermekantene. Vrangbord i ermekantene med tommelhull. Refleksdetaljer synes hvis ermekanten brettes opp. PFC-fri vannavvisning. Lengde ca. 92 cm i str 36.

Alle Didriksons' produkter merket med STORMsystem er spesielt utviklet for røft vær, for å beskytte deg og holde deg varm og tørr uansett værforhold.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 47% Polyamid, 53% Bomull
  • Vaske: Finvask 40°

Artikkelnummer: 1590188-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale