Didriksons Parkas Frida Wns Parka 4

Black Friday 25%
Akkurat nå får du 25% rabatt på denne varen. Bruk kode BLACKFRIDAY25 i kassen. Gjelder varer merket med BLACK FRIDAY 25%.
Grip sjansen! Tilbudet gjelder bare frem til 29.11. eller så langt lageret rekker.

Happy Shopping //ellos

1 900 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 80,00 NOK/mnd

Få antall igjen,  levering 2-6 hverdager – Farge: 8155 - black

Dunjakker & vatterte jakker fra Didriksons

Parkas Frida Wns Parka 4 fra Didriksons er en varmfôret, medium lang sporty parkas med feminin passform. Den er 100% vann- og vindtett med teipede sømmer, framstilt i et kraftig taslanmateriale med matt overflate. Vevd, quiltet fôr og YKK-glidelåser.
Fast, justerbar hette med brem. Hetten har snøring med stoppere. Høy krage med myk, børstet trikot på innsiden foran. Lukkes med toveisglidelås og en beskyttende vindstolpe med trykknapper. Innvendig snor med stoppere i midjen. Regulerbar vidde med borrelås i ermekantene. Innvendig vrangbord med tommelhull i ermekantene. To store lommer nederst med klaff og trykknapp, samt to lommer øverst med glidelås. En innerlomme i mesh og en praktisk napoleonslomme med glidelås på innsiden av vindstolpen. Snøring med stoppere i nederkanten. Lengde ca. 84,5 cm i str M.
Vannavvisningen er uten PFC.

Alle Didriksons produkter merket med STORMsystem er spesielt utviklet for røft vær, for å beskytte deg og holde deg varm og tørr uansett værforhold.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyamid

Artikkelnummer: 1590192-01-36

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer