Dunjakker & vatterte jakker fra Didriksons

Parkas Diana Wns Parka fra Didriksons er en klassisk, varm og vattert parkas i feminin modell med sporty look. 100% vind- og vanntett med teipede sømmer. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 10 000 g/m2/24h. Ytterstoff i gjenvunnet polyamid med matt overflate. Mykt og varmende teddyfôr i hetten og øverst på ryggen. Vanntette glidelås fra YKK Aquaguard®.
Fast, justerbar hette. Høy krage med myk fleece ved haken. Lukkes med toveisglidelås og en beskyttende vindstolpe med trykknapper. To lommer nederst med klaff og skjulte trykknapper. En brystlomme med glidelås og en innerlomme i mesh. Ermekanten er justerbare, og har elastisk trikotkant med tommelhull. Innvendig snøring med stoppere i midjen og nederkanten. Refleksdetaljer i Didriksons-print samt i Didriksons-logo og i snoren på glidelåsene. Lengde ca. 88 cm i str 36.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyamid

Artikkelnummer: 1590200-02-40

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale