Foto- & videokameraer fra Denver

Del bilder direkte med nære og kjære i stedet for til alle, som på de fleste sosiale medier. Send bilder med tekst direkte til familie og venner som har fotorammen hengende på veggen eller stående på bordet. Mye mer personlig enn sosiale medier, alle vil jo ikke dele alt med alle.

Programmet/appen FRAMEO synkroniserer brukerens smarttelefon med mottakerens fotoramme. Nå trenger man ikke å bytte minnekort eller USB-pinne. Alt gjøres via mobilen og nettet gjennom FRAMEO. Fungerer med Android 4.1 og nye + iOS 8.0 og nye.

7" IPS pekeskjerm med oppløsning: 1024 x 600 svært god bildekvalitet. Tid for veksling av bilder kan justeres mellom 10 sekunder og 30 minutter. Legg tekst til bildene. Tidsurfunksjon slår rammen automatisk av om natten. Du kan f.eks stille inn at den skal være avslått mellom 23.00 og 08.00. Legg til og fjern FRAMEO-venner direkte på berøringsskjermen

Design som en tradisjonell bilderamme.

8 GB minne du kan lagre flere tusen bilder direkte på FRAMEO-fotorammen. Smart funksjon for å vise bilder på riktig måte også hvis man roterer skjermen til stående, uten at det blir "svarte kanter"

Farge:
Svart

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1513722

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale