Jakker fra Color kids

Vattert skijakke fra Color Kids som fungerer like fint til hverdags som til dager i skibakken. Vind- og vanntett i ytterstoffet Air-Flo Extreme som også er smussavvisende. Vannsøyle mellom 10 000-20 000 mm. Alle sømmer er teipede og vanntette. Jakken er varmt fôret i fleece øverst på ryggen og har glatt, vevd fôr ellers. Glidelåser av høy kvalitet fra YKK.
Avtagbar, fleecefôret hette med myk, innfelt strikk i forkanten. Høy krage med mykt fleecefôr på innsiden. Jakken lukkes med glidelås og en beskyttende vindstolpe med borrelås. Ermekantene har regulerbar vidde med borrelås og myk, elastisk trikotkant med tommelhull. To fleecefôrede lommer med glidelås, og en innerlomme med borrelås. Heiskortlomme med glidelås nederst på venstre erme. Snor med stoppere i nederkanten. Elastisk snølås med antiglibånd. Refleksdetaljer.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

Produktet består av resirkulert materiale for å redusere avfallsmengde og bruken av nye ressurser.

  • Fyll: [100% Polyester]
  • Fôr: [100% Polyester]
  • Ytterstoff: [100% Polyester]
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1616792-01-104

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale