Overtrekksbukser fra Color kids

Vatterte skibukse fra Color Kids som er vind- og vanntett i ytterstoffet Air-Flo Extreme som også er smussavvisende. Vannsøyle mellom 10 000-20 000 cm. Alle sømmer er teipede. Glidelåser fra YKK. Mykt fleecefôr på innsiden av linningen og bak, glatt vevd fôr ellers.
Avtagbare, elastiske og justerbare seler. Lukking foran med to trykknapper og gylf med glidelås. Justerbar midjevidde med borrelåsspensler foran. Innfelt strikk i midjen bak. To lommer med glidelås foran. Benkantene er forsterket, og har elastisk snølås med antisklibånd på innsiden. Refleksdetaljer foran og bak.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

Produktet består av resirkulert materiale for å redusere avfallsmengde og bruken av nye ressurser.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1616797-02-104

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale