Dagkrem fra Clarins

Nutri-Lumiere Jour Revitalizing Day Cream 50 ml
Nutri-Lumière er en serie med anti-age-produkter som revitaliserer og gir næring i dybden for å gjenskape glød og gi skjønnheten er løft. For kvinner over 60 år. Nutri-Lumière Jour Nourishing, Revitalizing Day Cream er en dagkrem for de som har fått en tynn, ømfintlig og svekket hud med alderen. Den kremete og behagelige konsistensen forvandles til en olje ved applisering, og gir huden en silkemyk, ikke-fet finish.
Duften er friskt blomstrete og lett fruktig. Dermatologisk testet. Inneholder bl.a. ekstrakt av økologisk hestekastanjeblomst og aescin fra hestekastanje (revitaliserer huden og gjenskaper glød). Inneholder også ekstrakt fra økologisk wakame, økologisk harungana, økologisk ørkendaddel, økologisk havresukker og økologisk shea (styrker huden, reduserer rynker og mørke flekker, gir fukt samt forbedrer fastheten).
Påføres om morgenen på ren, tørr hud på ansikt og hals. Varm kremen i hendene dine for å lette absorberingen. Påfør deretter kremen på huden med start fra midt i ansiktet og utover og ned på halsen ved å bruke hele håndflaten. Press deretter forsiktig og raskt over hele ansiktet og hals, fra midt i ansiktet og utover, uten å dra eller skyve på huden. Denne påføringsmetoden skal fremme dreneringsprosessen.

Det umiddelbare resultatet: huden får næring, føles myk og deilig, og får en strålende glød.
Resultat på lengre sikt: huden blir revitalisert og styrket. Rynker reduseres, fastheten forbedres og pigmentforandringer svekkes.

Artikkelnummer: 1592023

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale