Clarins Men Energizing Eye Gel 15 ml

GAVE PÅ KJØPET
Kjøp valgfrie produkter fra Clarins for minst 1099 NOK, og få en toalettmappe med skjønnhetsfavoritter på kjøpet! Gjelder artikler merket med GAVE PÅ KJØPET så langt lageret rekker eller t.o.m. 12.4.
Happy Shopping //ellos

495 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

3 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager

Øyekrem fra Clarins

En oppfriskende øyegele for menn i alle aldre og alle hudtyper som trenger ekstra energi til øyenpartiet. Motvirker trøtthetstegn, mørke ringer og poser under øynene samtidig som den fukter. Den oppfriskende geleen absorberes raskt, og både kjøler og gir høy komfort. Mørke ringer og poser reduserer dag for dag, og øyenkonturen får et kvikkere og glattere utseende. Duftfri. Inneholder escin av hestekastanje og koffein som minimerer poser og mørke ringer. Ekstrakt av økologisk rød ginseng sammen med ekstrakt av bisongress og gymnema er energigivende, og Clarins' anti-pollution-kompleks beskytter mot skadelige forurensninger.

● Energigivende
● Reduserer mørke ringer og poser
● Kjølende og gir komfort

Trykk lett på tuben. Rull applikatoren forsiktig under øynene 3 ganger, innenfra og ut. Trykk deretter forsiktig 5 ganger med håndbaken under øynene ut mot tinningen for en drenerende effekt mot lymfens retning.

Artikkelnummer: 1638963

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale