Clarins Liquid Bronze Self Tanning 125 ml

GAVE PÅ KJØPET
Kjøp valgfrie produkter fra Clarins for minst 1099 NOK, og få en toalettmappe med skjønnhetsfavoritter på kjøpet! Gjelder artikler merket med GAVE PÅ KJØPET så langt lageret rekker eller t.o.m. 12.4.
Happy Shopping //ellos

305 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

3 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: No color

Brun uten sol, ansikt fra Clarins

En ny, lett måte å påføre et brun-uten-solprodukt for ansikt og utringning. Liquid Bronze er like frisk som vann og like mild som melk, og har en delikat duft. Den påføres med en bomullspad, og gir en særs naturlig og vakker farge, full av glød, på bare et par timer. Du kan forsterke eller opprettholde den vakre fargen ved å gjenta påføringen så ofte som du ønsker. Inneholder bl.a. polymerer i geleform samt flyktige silikoner. DHA, erythrulose, aloe vera-ekstrakt og Vitamin E.
Bruk: Hell en liten mengde Liquid Bronze på en bomullspad og sveip over ansikt, hals og utringning. Unngå øyenbryn og hårfeste. Vask hender og negler grundig etter applisering. Vanlig dagkrem, solprodukt eller makeup kan påføres umiddelbart etterpå. For et enda mer vellykket resultat eksfolier ansiktet før applisering.

Artikkelnummer: 1502333

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale