Vakuumpakkere fra Champion

Har du innsett fordelen med å kunne vakuumpakke matvarer hjemme - men syns at en tradisjonell vakuumpakker tar for stor plass i kjøkkenskapet? Da er CHVF010 det perfekte produktet for deg! Men sin praktiske størrelse passer den inn i de fleste kjøkken uten å kompromisse på resultatet.

Eksponering for luft kan få mat til å miste både smak og næring. Det kan også øke veksten av bakterier og mugg, noe som fører til at maten blir ødelagt. Vakuumpakking fjerner luft og lukker inn både smak og ferskhet, noe som gjør det til en perfekt metode å bruke ved f.eks. Sous Vide-tilbereding.
CHVF010 har et spesielt munnstykke som sammen med Champions vakuumposer vakuumpakker matvarer på en enkel og praktisk måte. Champions håndholdte vakuummaskin leveres sammen med 3 stk Medium lynlåsposer og 3 stk Large lynlåsposer. Det er også inkludert ytterligere et munnstykke som er designet for å passe med mange andre vakuumposer på markedet. For å kunne forsegle åpne vinflasker er det også inkludert en vinkork som gjør at innholdet i en åpnet flaske holder seg ferskt lenger.

- Ergonomisk design
- Drives med 2 stk. 1,5V AA-batterier eller via medfølgende USB-kabel
- Lavt lydnivå (56 dB)
- Indikatorlampe
- Inkludert: 2 munnstykker + vinkork
- Inkludert: 3 stk Medium lynlåsposer / 3 stk Large lynlåsposer
- USB: DC 3-5V
- Batteri: 2x 1,5 V AA
- Vakuum: -0,3 bar (batteri) -0,5 bar (USB) MAX
- Produktstørrelse: 19,8 x 5 x 5 cm

Pakken inneholder
1 stk CHVF010
1 Ant. ekstra lynlåsposer (10xS + 10xM)

Artikkelnummer: 1553034

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale