TV fra Champion

CHLED55EUNB4K er tv-en for deg som vil ha en skikkelig stor tv (55 tommer) med imponerende bildekvalitet, innpakket i en slimmet og stilren design. Med 4K/UHD-oppløsning får du 4 ganger så høy oppløsning som med en vanlig Full HD-tv. Dette innebærer at den kommer til å levere et enestående fokus, klare detaljer og utrolig virkelighetstro bilder som forhøyer opplevelsen av tv-tittingen. Gjennom tv-ens enkle menysystem har du full kontroll over innholdet direkte med fjernkontrollen.
CHLED55EUNB4K har Wifi- og Smart-tv- funksjoner, noe som gjør at du kan utnytte internettjenester som f.eks. Facebook, Netflix, Youtube og annet materiale som allerede finnes forhåndsinstallert på tv-en. I Netflix-appen er det for eksempel materiale i 4K som gjør at din nye tv virkelig kommer til sin rett.
Med sine mange innganger/utganger kan du koble inn mengder med tilbehør til tv-en. Den er utstyrt med en digital-tv-mottaker for det bakkesendte nettet (DBT-T2), samt også digital-tv via DVB-C. Takket være bruken av ELED er CHLED65EUNB4K energiklasse A+, noe som innebærer at den er svært energibesparende. Bak finnes også en CI+ port som gjør at du kan koble inn et CA-Modul for programkort (for eksempel Boxer).
Det stilrene designet gjør at tv-en passer inn i alle moderne hjem. Det enkle OSD (menysystemet) støtter en mengde språk som letter ved justering av innstillinger osv.

Leverandørens varemerke: Champion
Leverandørens modellbetegnelse: CHLED55UNB4K
Energiklasse: A+
Synlig skjermdiagonal i cm: 140cm
Synlig skjermdiagonal i tommer: 55
Effektforbruk i på-tilstand: 86W
Årlig energiforbruk kWh/år: 125 kWh/år
Effektforbruk standby: <0.5W
Skjermoppløsing: 3840x2160

  • Energiklasse: A+ (2)
  • Skjermstørrelse: 55.0

Artikkelnummer: 1002630

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer