Strykejern & tekstilpleie fra Champion

Å få glatte og skrukkefrie klær har aldri vært enklere! Champion Steamer Portable Pro er en kraftig, håndholdt Steamer som presterer langt over forventning. Det sterke damptrykket i kombinasjon med en romslig vanntank gjør at den kan måle seg med hvilket strykejern som helst.

Champion Portable Steamer PRO genererer en kontinuerlig og kraftig dampstrøm på opptil 30g/min, noe som er nok for å glatte ut selv de vanskeligste skrukker. Bruk den til klær, gardiner eller for å friske opp brukte plagg. CHHS510 tar effektivt bort uønsket duft bade på klær og øvrige tekstiler, og siden damp har vist seg å fjerne opptil 99,9% av bakterier, holder du klærne dine i perfekt stand lengre. Champions håndholdte steamer er også perfekt å bruke på litt mer sensitive plagg fordi dampen er skånsom mot stoffet.

Champion Steamer Portable Pro er perfekt å ta med på ferien eller forretningsreisen! Den tar liten plass, og har et smart design som gjør at den kan oppbevares stående i f.eks. garderoben, vaskerommet eller i et skap. Champion Portable Steamer PRO leveres med en smidig oppbevaringspose som med fordel kan brukes når du er på reisefot. Den medfølgende børsten passer utmerket når du vil dampe tykke plagg som f.eks. kåper for en bedre dampgjennomtrenging og jevnere overflate.

- Dampstrøm: 20-30g/minuttet
- Kapasitet vanntank: 280ml
- Flate, dampplate: 11x5,5cm
- Avtagbar vanntank
- Effekt: 1500W
- Kontinuerlig damp
- Auto-shut off
- Anti-drip
- Låsknapp for konstant damp
- Oppvarming: ca. 30 sek
- Kan brukes på alle tekstiler
- Medfølger: børste, målebeger, oppbevaringspose
- Ledningslengde 1,8 m
- Farge: Svart/sølv

Artikkelnummer: 1595201

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale