Hodetelefoner & headset fra Champion

Lytt til musikken din som aldri før! Gjennomtenkt design - du kan både brette dem sammen og svinge på øreklokkene, noe som gir deg best mulig fleksibilitet. Nyt en utrolig bass, et detaljert mellomregister samt bedre diskant takket være de store 40 mm elementene med avansert APTX-Low Latency-teknikk. Disse egenskapene kombinert gir perfekt overføring og krystallklar, jevn lyd uten kompresjon eller avbrudd! (Krever at medieenheten støtter APTX-LL)

Med et slitesterkt, kraftig og oppladbart litiumbatteri som, når det er fulladet, kan levere over 25 timers kontinuerlig spilletid. Når du først har begynt å bruke HBT400 kommer du ikke til å huske hvordan livet var før du fikk dem! Dessuten sikrer øreklokkene i fineste kunstskinn at ingen støy forstyrrer deg, samt gjør komforten fantastisk.

Trådløst eller med ledning - valget er ditt!
Om du vil lytte til favorittmusikken mens du danser rundt i stua, er trådløst ditt åpenbare valg. Vil du istedenfor ta det rolig og spille favorittspillet ditt, blir de magiske med ledning! Velg hva som passer deg best - takket være det komfortable designet kommer du uansett til å glemme at du har de på! (OBS! Volumkontrollen og mikrofonen på høretelefonene fungerer bare når du bruker det trådløse Bluetooth-alternativet)

Bruk dem sammen med nesten alle enheter
Champion HBT400 fungerer universelt med alle iPhone, inkludert 8, 8 Plus & X, Android-telefoner inkludert Samsung Galaxy S8/S9/Edge/Plus, alle andre typer smartphones, iPad/nettbrett og lignende enheter som har Bluetooth eller en 3,5 mm lydkontakt! De fungerer dessuten perfekt sammen med Mac og en mengde ulike applikasjoner som Skype, Whatsapp etc.

Utmerket kvalitet
Glem alt du tidligere har opplevd med høretelefoner som ikke har virket eller som har sviktet på noe vis. HBT400 er produsert av materialer av høy kvalitet, og har et kraftig ladbart litiumbatteri slik at favorittmusikken din kan bli med deg i lang tid!

- Innebygd mikrofon: 4 * 1,5 mm
- Hodetelefonelementer: 40
- Frekvensrespons: 20Hz - 20,000Hz
- Motstand: 32
- Følsomhet: 97dB±3dB
- Bluetooth Versjon: 4.2
- Støtter: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
- Førsteklasses lyd med APTX-LL
- Spilletid: Opptil 28 timer
- Ladetid: Ca. 3-4 timer
- Micro-USB-ledning for opplading inngår

Artikkelnummer: 1534545

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer