Hodetelefoner & headset fra Champion

Er du lei flokete kabler og føler begrensning når du beveger deg fordi du alltid har en ledning koblet i telefonen - da er HBT300 noe for deg! Men slimmet og lett design er de behagelige å ha på seg hvor som helst, når som helst. Du trenger ikke bekymre deg for at batteriet skal ta slutt da de har en spilletid på over 18 timer!
Maksimal komfort
HBT300 har en myk og behagelig hodebøyle som gjør dem behagelige å ha på seg under lengre perioder. Øreputene er designet for optimal komfort og har en utmerket isolerende effekt som stenger ute forstyrrende lyd og lar deg nyte musikken. HBT300 støtter Bluetooth 4.1 og er enkle å koble sammen med din smartphone, data eller annen mediaspiller som støtter Bluetooth. Når du må lade hodetelefonene gjøres det enkelt med hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
Smart kontroll
På venstre side sitter det smarte kontrollpanelet som gir deg total kontroll på avspillingen uten å måtte bruke telefonen. Dessuten har HBT300 en innebygd mikrofon som gjør at du kan besvare dine samtaler direkte i hodetelefonene. Kontrollene på siden håndteres med enkle tastetrykk og du regulerer volum, låtvalg osv med et trykk på siden av øreklokken.

- Hodebøyle og øreputer i mykt kunstskinn
- Bluetooth Versjon: CSR 4.1
- Batteri: Litium Polymer Batteri 3.7V
- Batterilading: DC 5V
- Batteriindikator på iOS
- Spilletid: Opptil 18 timer
- Standby tid: 300 timer
- Ladetid: 2 timer
- Innebygd mikrofon

Artikkelnummer: 1002366

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 4.0 av 5