Dyne- & putevar til barn fra Candide

Liten, smidig og sikker babypute med ergonomisk form for å forebygge flatt hode (skall asymmetri), minimere kvelningsrisikoen og beholde nakkens rette linje. Puten har en anatomisk grop for å avlaste trykk på babyens hodeskalle og hever ikke hodet nevneverdig. Den har et fast innhold av eksklusiv ultramykt viscoelastisk memoryfoam. Perfekt størrelse for å ta med seg overalt - i barnevognen, i sengen, i vippestolen.

Viskoelastisitet har en unik trykkavlastende egenskap som er ideell mot babyens myke hodeskalle, slik at det ikke oppstår deformiteter. Fyllet er dessuten formpresset og inneholder ingen løse partikler som kan forårsake kvelning eller at babyen puster inn sin egen utåndingsluft. Trekket er av behagelig microfiber-stoff som puster og gir en behagelig følelse.

Pandaputen anbefales brukt fra fødsel opptil 6 måneder, ikke ved allerede utviklet hodeasymmetri, da anbefales babysleep (sidepute).
Etter 6 måneder er babyens hodeskalle hardere, plutseligkrybbedød og kvelningsrisiko mindre, og babyen kan bruke en tynn pute eller alternativt ingen pute.

Mål 19x21x3 cm.

Vaskeråd: Hele puten maskinvaskes i 30°.

Artikkelnummer: 1522499

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer