×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

6 treff sortert på

Om vinteren er det viktigst å holde føttene tørre og varme. Eller? Vi synes at vintersko skal være både varme, komfortable og stilige! Sjekk ut vårt utvalg av trendy vinterboots til dame, du finner også gode vinterstøvler til dame som gir god beskyttelse mot kulde og frost!

 • Om vinteren er det viktigst å holde føttene tørre og varme. Eller? Vi synes at vintersko skal være både varme, komfortable og stilige! Sjekk ut vårt utvalg av trendy vinterboots til dame, du finner også gode vinterstøvler til dame som gir god beskyttelse mot kulde og frost!

 • adidas Sport Performance - Vinterstøvler Terrex Choleah Padded CP

  adidas Sport Performance Vinterstøvler Terrex Choleah Padded CP

  979 NOK 1 399 NOK -30%
 • Duffy - Vinterboots

  Duffy Vinterboots

  419 NOK 699 NOK -40%

  Flere farger

 • Duffy - Boots, varmfôret

  Duffy Boots, varmfôret

  449 NOK 749 NOK -40%
 • adidas Sport Performance - Turstøvler Terrex Choleah Padded

  adidas Sport Performance Turstøvler Terrex Choleah Padded

  979 NOK 1 399 NOK -30%
 • Svea - Boots Low Winter Boots

  Svea Boots Low Winter Boots

  900 NOK 1 500 NOK -40%
 • billi bi - Varmfôrede boots i semsket skinn

  billi bi Varmfôrede boots i semsket skinn

  1 439 NOK 2 399 NOK -40%

Du har sett 6 av 6 produkter