×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

6 treff sortert på

Blant våre støvler og støvletter til dame finnes trendy skinnstøvler, høye støvletter og støvler med hæler for alle årstider. Velg mellom støvler med hæl i klassisk modell eller med lav hæl som passer utmerket til hverdags. Finn dine favoritter, du kan bruke dem med jeans, skjørt eller kjole!

 • Blant våre støvler og støvletter til dame finnes trendy skinnstøvler, høye støvletter og støvler med hæler for alle årstider. Velg mellom støvler med hæl i klassisk modell eller med lav hæl som passer utmerket til hverdags. Finn dine favoritter, du kan bruke dem med jeans, skjørt eller kjole!

 • Ellos Shoes - Støvletter Saga

  Ellos Shoes Støvletter Saga

  350 NOK 699 NOK -50%
 • Ellos Shoes - Støvletter Lauren

  Ellos Shoes Støvletter Lauren

  350 NOK 699 NOK -50%
 • Vagabond - Støvletter Gabi

  Vagabond Støvletter Gabi

  1 259 NOK 2 099 NOK -40%
 • Ellos Shoes - Støvletter High Boot Stretch

  Ellos Shoes Støvletter High Boot Stretch

  350 NOK 699 NOK -50%
 • Johnny Bulls - Støvletter High Boot

  Johnny Bulls Støvletter High Boot

  1 320 NOK 2 200 NOK -40%

  Flere farger

 • Wildflower - Støvletter Mary Jane

  Wildflower Støvletter Mary Jane

  749 NOK 1 249 NOK -40%

Du har sett 6 av 6 produkter