Skijakker fra Burton

WB Eastfall JK fra Burton er en vanntett, lett vattert snowboard-/skijakke med god pustefunksjon og aktiv ventilasjon. Jakken er i tolags ytterstoff DRYRIDE som er fuktavvisende. Materialet tåler 10 000 mm vannsøyle og alle sømmer er teipede. Pusteevne 10000 g/m2/24h. Lett THERMOLITE®-vattering som er 40% gjenvunnet materiale. Fôr: Living Lining® med elastisk ulltaft som gir konsekvent temperaturregulering uten å legge til vekt eller bli posete.
Jakken har fast hette som er lett vattert og har snøring med stoppere. Høy krage med innside fôret i myk, børstet trikot. Glidelås og vindstolpe med borrelås. Ventilasjon med glidelås under ermene og meshfôr bak. To store forlommer med glidelås og håndvarmefôr. To diagonale brystlommer med glidelås. En innerlomme i mesh, og en napoleonlomme med borrelås, glidelås og ledningsuttak på innsiden av vindstolpen. Ermekantene justeres med borrelås. Innvendig snølås i midjen. Lengde ca. 78 cm i S.

Bluesign®-produkt, noe som betyr at produktet er laget i en kontrollert produksjonsprosess med lav miljøpåvirkning. Det er produsert iht. Bluesign® sine krav med hensyn til utslipp i luft og vann samt ressursforbruk.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyester

Artikkelnummer: 1602589-01-XS

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale