Stavmiksere fra Braun

MQ7 stavmixer har Smart hastighetskontroll, en revolusjonerende teknikk - jo mer du presser jo mer kraft får du. Øk hastigheten på stavmixeren ved å forsiktig trykke på knappen hastighetskontroll. Du kan enkelt tilberede alle dine oppskrifter med en hånd, endre hastigheten i realtid, uten avbrudd. Det innebærer ingen mer ubehagelige hastighetsvalg. En squeeze, alle hastigheter!

En unik blanding av bekvemmelighet og ytelse.
For at muliggjøre maksimal komfort under bruk, har MQ 725 Omelett stavmixer en ekstra stor hurtigknapp og håndtak med mykt grep, noe som gjør den meget behagelig å holde og styre. Med Braun patenterte knivsystem, en kombinasjon av ekstremt harde rustfrie blader, får du en unik blanding.
Lag mat med en rekke tilbehør
Braun Multiquick 7 MQ 725 Omelett er en bra stavmixer for fremtidige kokker. I pakken inngår ett 600 ml beger som hjelper deg med å blande en mengde ulike supper og sauser, en 350 ml kompakt chopper tilbehør som kan hakke urter i 5 sekunder og hard ost på 15 sekunder og en anti splash rustfri stålvisp for å hjelpe deg med å piske eggehvite eller krem for suffléer og desserter. Enkel rengjøring. På grunn av tysk teknikk, er Braun Multiquick handmixers laget for å prestere i mange år framover.

- 750Watt

Artikkelnummer: 1005437

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer