Foodprocessorer fra Braun

Intelligente program forhåndsinnstillinger
Denne enkle og brukervennlige matberederen forbereder matlagingen på et blunk takket være de nye intelligente forhåndsinnstilte programmene: velg helt enkelt et program (blanding eller knaing) og den velger selv perfekt hastighet og timing - du kan helt enkelt komme tilbake når det er gjort. Den spesielle slowmotion-knaingen elter deig like bra som for hånd, men uten anstrengelse.

DualControl system med forhåndsinnstilte hastigheter
De forhåndsinnstilte hastighetsfunksjonene sikrer umiddelbare og veldig jevne resultat, uten at du trenger å trappe opp hastigheten. For at du skal ha full kontroll, starter tillagingen direkte på noen av de 11 hastighetene du velger. Bruk isfunksjonen for å raskt og enkelt knuse is til dine favorittdrikker.

Flere høykvalitets tilbehør
En maskin, mange muligheter: Du kan hakke, skive, vispa, elte og lage hjemmelagde pommes frites! 10 ulike tilbehør oppfyller alle dine matlagningsønsker. og det er ikke alt - ettersom matberederen består av 3-i-1 funksjoner kan du også få dine daglige vitaminer takket være sitruspressen.

Ekstremt kraftig og likevel ultrakompakt
Med 1000W kraft hanteras alle utfordringer i kjøkkenet enkelt. Den Ekstremt kompakte designen gjør at denne maskin lett får plass på hver köksbänk. Det her lilla kraftpaket er perfekt for alle typer av matlagningsbehov og den er garantert pålitelig!

- Sitruspresse: Ja
- Deigkrok: Ja
- Pommesfritestilbehør: Ja
- Universalbolle i plast: 2 liter kapasitet - 1,5 kg deig
- Ekstra grovt strimmeltilbehør i rustfritt stål: Ja
- Rivetilbehør i rustfritt stål: Ja
- Strimmeltilbehør i rustfritt stål: Ja
- Skivetilbehør i rustfritt stål: Ja
- Visp/blandtilbehør: Ja
- 1000 Watt
- Delene tåler maskinvask

Artikkelnummer: 1012799

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer