Strykejern & tekstilpleie fra Braun

TexStyle 7 strykejern står for topp kvalitet, glatte strykeresultater på alle typer klær, helt ned til de minste detaljene. Fiberdyp damp fjerner selv vanskeligste rynker for et perfekt resultat. De høyverdige strykesålen kombinerer den nyeste teknologien med innsiktsfull design for å gi deg den høye ytelsen du trenger og sikre feilfrie resultater.
Den kraftige trekant dampen med opptil 150 g / min jevner selv de tøffeste skrukkene, for eksempel i lin. Den kan også benyttes vertikalt, som er perfekt for å fjerne krøller i gardiner og hengende klær. Den spesielle utformingen av presisjons spissen gjør strykingen lettere, spesielt i vanskelige områder - som rundt knapper, krager, mansjetter, lommer, blonder eller folder, der små rynker er vanskeligere å fjerne, noe som sikrer en førsteklasses resultat. Alle TexStyle 7 dampstrykejern kommer med en stor 400ml vannbeholder for lengre stryke autonomi.
Meget ripesikker: opp til 2 x hardere enn rustfritt stål. Perfekt gliding på alle plagg.Høy kvalitets strykesåle kombinerer den nyeste teknologien med innsiktsfull design for å gi deg den høye ytelsen du trenger og sørger for ultimate stryking og feilfrie resultater.

- Ripebestandig strykesåle, opptil 2 ganger hardere enn rustfritt stål
- Automatisk avstengning
- 2400 watt
- Damppuff på 120g/min

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1011993

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

  • Karakter 5 av 5

    Kjempegodt strykejern, den beste hittill.

    Brukte den for første gang i går og er kjempefornøyd med den. Er lit…

    Ritaije — 2021-04-24

Hvordan fungerer omtaler?