Taiyo

Taiyo er et varemerke som har spesialisert seg på radiostyrte leker til barn i alle aldre. Taiyo står for kvalitet og sikkerhet, og du kan stole på at produktene fra Taiyo alltid møter høye standarder samtidig som de holder førsteklasses kvalitet. Taiyo bruker mye tid på å sørge for at deres produkter gir deg som kunde det lille ekstra som man ikke finner hos andre produsenter.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

2 treff sortert på

  • Taiyo - 1:14 Defender 15km/h

    Taiyo 1:14 Defender 15km/h

    599 NOK
  • Taiyo - 1:16 Jeep Wrangler Rubicon 2,4

    Taiyo 1:16 Jeep Wrangler Rubicon 2,4

    449 NOK

Du har sett 2 av 2 produkter