Prada

Prada er et italiensk motehus innen haute couture som ble grunnlagt i 1913 i Milano av Mario Prada. Pradas dufter løfter fram den tradisjonelle parfymeproduksjonen ved å modernisere håndverk med et innovativt syn på duftblanding. Dette motehusets parfymer personifiserer klassisk kvinnelighet og mandighet med en moderne følelse. Prada har et bredt og gedigent sortiment med dufter som passer alle. En luksus som er herlig å unne seg. Hvilken er din favoritt?

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

  • Prada - Candy Edp 50ml

    Prada Candy Edp 50ml

    925 NOK

Du har sett 1 av 1 produkter