Maloja

Maloja er et ungt sportsvaremerke grunnlagt i de bayerske alpene. De skaper trendy sportsklær med unik design for en mengde aktiviteter, blant annet sykling, skikjøring, løping og friluftsliv. Maloja har lånt navnet sitt fra en sveitsisk fjellby og den naturnære følelsen avspeiles i plaggene som alltid forener smarte funksjoner, kvalitet, høy motegrad og stolte tradisjoner.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

  • Maloja - Multisport NewportM 1/1

    Maloja Multisport NewportM 1/1

    1 199 NOK

Du har sett 1 av 1 produkter