Konjac Sponge

Konjac Sponge er en vaskesvamp som er laget av konjacrotens fibre, og passer både for ansiktet og kroppen. Konjacsvampen rengjør i dybden og peeler huden skånsomt. Den unike nettlignende konstruksjonen i plantefibrene fremmer blodsirkulasjonen og fornyelsen av hudcellene. Funksjonen er basert på konjacroten, som er basisk og på den måten balanserer surheten i huden.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

4 treff sortert på

 • Konjac Sponge - Premium Bamboo Charcoal Sponge

  Konjac Sponge Premium Bamboo Charcoal Sponge

  149 NOK
 • Konjac Sponge - Premium French Green Clay Sponge

  Konjac Sponge Premium French Green Clay Sponge

  149 NOK
 • Konjac Sponge - Premium French Red Clay Sponge

  Konjac Sponge Premium French Red Clay Sponge

  149 NOK
 • Konjac Sponge - Premium Pink Clay Sponge

  Konjac Sponge Premium Pink Clay Sponge

  149 NOK

Du har sett 4 av 4 produkter