Jack & Jones

JACK & JONES ble grunnlagt i 1989 og er i dag en av Europas ledende produsenter av herreklær, samt en av de sterkeste aktørene på jeansmarkedet. Med fokus på håndverk, kvalitet, pris og design så retter merket seg mot den unge street-smarte mannen.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

5 treff sortert på

 • Jack & Jones - Jakke jprColton Hawk Blazer

  Jack & Jones Jakke jprColton Hawk Blazer

  700 NOK 999 NOK -30%
 • Jack & Jones - Dressjakke jprVincent Blazer, slim fit

  Jack & Jones Dressjakke jprVincent Blazer, slim fit

  559 NOK 799 NOK -30%
 • Jack & Jones - Dressjakke jjePhil Jersey Blazer, super slim

  Jack & Jones Dressjakke jjePhil Jersey Blazer, super slim

  559 NOK 799 NOK -30%
 • Jack & Jones - Dressjakke jprSolaris Spring Blazer

  Jack & Jones Dressjakke jprSolaris Spring Blazer

  699 NOK 999 NOK -30%
 • Jack & Jones - Dressjakke jprRay Linen Blazer

  Jack & Jones Dressjakke jprRay Linen Blazer

  699 NOK 999 NOK -30%

Du har sett 5 av 5 produkter